Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

După cotroversata ediţie a Ligii a IV-a Alba: „Întocmim un regulament disciplinar mai drastic, pentru a evita situaţiile ce nu ne fac cinste”, a declarat Sorin Corpodean, preşedinte AJF Alba (galerie foto)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba şi-a spus astăzi punctul de vedere în cadrul unei conferinţe de presă, referitor la cele petrecute în recenta ediţie a Ligii a IV-a, una în care au curs acuzaţiile legate de blaturi, corectitudine, stimulări de contracandidate etc. „Sunt puţin dezamăgit, returul ne-a adus multe situaţii delicate la care nu ne aşteptam, de genul Europa Alba Iulia – Flamura Roşie Rădeşti sau Performanţa Alba Iulia – Olimpia Aiud. Mă aştept la Liga a IV-a la mai multă sportivitate. Avem în lucru un regulament disciplinar mai drastic, pentru a preîntâmpina asemenea cazuri de jucători folosiţi în stare de suspendare sau cu o altă identitate. Vrem să evităm asemenea situaţii care nu ne fac cinste. Campionatul precedent a fost unul cu probleme, ce nu ne-au făcut onoare”, a afirmat Corpodean.

*Parteneriatul cu CJ Alba vital, în vară Supercupa AJF Alba

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După ce Ovidiu Barna (Arena Alba Iulia) a primit premiul pentru cel mai bun  portar al stagiunii, oficialii AJF au anunţat că în această vară va fi organizată prima ediţie a Supercupei AJF Alba, ce va opune echipele Europa Alba Iulia şi Arena Alba Iulia. Corpodean a reiterat ideea continuării parteneriatului cu Consiliul Judeţean Alba, ce durează de 5 ani (în ultimul sezon AJF Alba a primit 400.000 lei). „Parteneriatul ne-a ajutat să creştem cantitativ, ne dorim să creştem şi calitativ şi organizatoric. Ne propunem să abordăm multe proiecte şi sper că noua echipă a CJ Alba, formată după alegeri, să înţeleagă că avem nevoie de sprijin pentru a continua pe acelaşi drum ascendent„, a mai spus Corpodean.

*Componenţa Ligii a IV-a în ceaţă, CSO Cugir vrea loc în eşalonul terţ

În condiţiile în care CSO Cugir doreşte un loc în Liga a 3-a (probabil de la „U” Cluj 2), CS Zlatna intenţionează să continue în eşalonul terţ, iar Europa Alba Iulia are de trecut barajul, componenţa Ligii a IV-a rămâne necunoscută pnâ în luna august, mai ales că şi nou-promovata Inter Ciugud (Seria a 2-a din Liga a 5-a) n-ar dori să joace în Liga a IV-a.

Dan HENEGAR

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | S-au copt primele cireșe în Alba Iulia, mai repede ca în alți ani. Cât este prețul în piață?

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO | S-au copt primele cireșe în Alba Iulia, mai repede ca în alți ani. Cât este prețul în piață? Primele cireșe s-au copt în Alba Iulia, după săptămâni de soare și căldură, în special primele două săptămâni de la începutul lunii aprilie. Mai mult decât atât, acestea au apărut și în piață, prețul unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea