Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După ce a câştigat barajul din 2012 cu Europa Alba Iulia, antrenorul Alin Hancăş vrea să repete isprava cu Industria Galda de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos 20Industria Galda de Jos se pregăteşte de marele meci de sâmbătă, de la Deva, ora 18.00, partida ce poate însemna o a doua promovare succesivă pentru echipa lui Alin Hancăş, după ce în vara trecută a acces în Liga a 4-a.

Găldenii vor juca cu CS Ghiroda, campioana judeţului Timiş, miza fiind accederea în eşalonul terţ. Antrenorul campioanei judeţului Alba nu este la prima reuşită de acest gen, după ce în urmă cu doi ani, la Oradea, a câştigat cu Europa Alba Iulia confruntarea cu Vulturii Vultureni (2-0). „Ştim că ne aşteaptă un meci foarte dificil, dar avem şansele noastre şi vrem să le jucăm până la capăt. Este o confruntare a adevărului. Nu ne-am propus la începutul sezonului să promovăm, dar acum suntem în faţa unei performanţe remarcabile a unei echipe foarte tinere”, a spus Alin Hancăş, doi dintre elevii săi, Haiduc şi Cernea mai trecând prin asemenea momente, cu Europa Alba Iulia, respectiv Performanţa Alba Iulia (2011, tot la Deva, 0-2 cu CS Vladimirescu şi 2010, la Hunedoara, 1-3 cu Voinţa II Sibiu).

*Hancăş: „avem un oponent ce seamănă ca joc cu Arena Alba Iulia”

Industria Galda de Jos 25Tehnicianul originar din Blaj şi-a văzut deja oponenţii la lucru, cu prilejul unui joc amical, la finele săptămânii trecute şi a tras deja câteva concluzii în privinţa forţei campioanei din Timiş. „Păstrând proporţiile, CS Ghiroda seamănă ca profil cu Arena Alba Iulia, o formaţie experimentată, cu jucători ce se remarcă individual şi pot face diferenţa. O impresie bună mi-a lăsat Mediop N’Dyaie, atacantul senegalez”, a mai precizat Hancăş.

*Fără cantonament, deplasare în ziua meciului

Din păcate, din pricina unei tăieturi la mâna dreaptă, Cr. Bodea (19 goluri înscrise în acest sezon, pentru Energia şi Industria) va absenta la baraj, astfel că ofensiva va cădea pe umerii următorilor marcatori din Liga a IV-a din tabăra Industriei: Cernea – 14 goluri, Baghiu – 13 şi Cioară – 9. Campioana supriză a judeţului nu va intra în cantonament pentru acest duel, are trei antrenamente fixate în această săptămână (ultimul vineri) şi va efectua deplasarea în ziua meciului. În Timiş, ASU Poli nu speră prea mult să mai ajungă la baraj, în detrimentul ocupantei primului loc, după ce trei instanţe (AJF Timiş şi Comisia de Recurs a FRF) au dat verdicte nefavorabile. „Se pare că nu mai putem primi dreptate. Am depus actele şi la Comitetul Executiv, dar nu ştiu ce calitate are să judece acest caz juridic. Ne-au respins cei de la «Recurs» pe motiv că doar Chişoda putea să depună apel. Dacă mergem la TAS vom rata barajul. Decizia poate fi atacată la TAS în termen de 21 de zile de la comunicare”, a spus Sorin Brîndescu, directorul sportiv al ASU Poli.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea