Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

După aproape 30 de ani, habemus McDonald’s! Consilierii locali din Alba Iulia au votat, în ședința de azi, PUD-ul pentru cunoscutul lanț internațional de restaurante

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În cadrul ședinței ordinare de consiliu local al municipiului Alba Iulia, aleșii au votat PUD-ul (Planul Urbanistic de Detaliu) viitorului restaurant McDonald’s, ce se va construi în parcarea hypermarketului Kaufland, pe Calea Moților. Tot ca urmare a acestei investiții, se va realiza și o nouă sistematizare rutieră în zona respectivă, printr-un sens giratoriu amplasat la intersecția cu strada Detunata.

Încă de la începutul acestui an, McDonald’s a postat pe site-urile de profil diverse anunțuri de angajare pentru zona Alba Iulia.

McDonalds a venit prima dată în România în anul 1995, deschizând primul restaurant la București. Acum, brandul deține 67 de obiective în toată țara, cele mai apropiate de Alba Iulia fiind restaurantele din Deva și Sibiu.

McDonald’s Corporation (listată la Bursa de valori din New York sub codul MCD) este cel mai mare lanț de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiți, amestecuri de băuturi răcoritoare pe bază de lapte (așa numitele milkshake-uri) și băuturi carbo-gazoase.

Mai recent, a început să ofere și salate, fructe, snack wraps și carrot sticks. McDonald’s este și cel mai mare retailer global din domeniul serviciilor alimentare, cu peste 32.000 de restaurante în 117 țări.

Pe modelul altor asemenea spații din întreaga lume, și locația din Alba Iulia va beneficia de facilitatea comandării și preluării mâncării prin sistemul drive-thru.

După cum se poate observa și din planurile prezentate, se va realiza și un sens giratoriu la intersecția dintre străzile Calea Moților și Detunata, cu accces direct și în parcarea de la Kaufland. Actualul acces se va desființa, pentru a face loc noii sistematizări rutiere.

Conform proiectului, se va modifica relația cu actualul amplasament al zonei de acces și se va extinde cuplarea străzii Detunata la Calea Moților prin asigurarea razelor de viraj respectând reglementările în vigoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea