Rămâi conectat

Curier Județean

Duminică, ora 17.00, în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj – CSM Lugoj, finala pentru Europa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj joacă duminică, de la ora 17.00, în Sala „Timotei Cipariu”, partida decisivă cu CSM Lugoj pentru un loc în Europa. În „Mica Romă” este programat meciul hotărâtor din grupa locurilor 5-8, între Volei Alba, din localitate şi gruparea antrenată de Bogdan Paul, care sunt acum la egalitate, 1-1 la partide. În primul duel, acum o săptămână, blajencele au câştiga net, 3-0, dar apoi în Banat, miercuri au suferit şi au pierdut 1-3. „Va fi o confruntare dificilă, întrucât este la mijloc întregul sezon. Am încredere că ne vom califica, sper să o facem. Am mai învins Lugojul în două rânduri în Sala „Timotei Cipariu”, trebuie să realizăm un nou succes. Suntem circumspecţi, respectăm adversarul, dar la urma urmei nu jucăm cu Ştiinţa Baău sau Tomis Constanţa„, a spus Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

*Forţă în „Timotei Cipariu”

Nou-promovata are un palmares extraordinar în faţa publicului local, cu 11 victorii din 12 partide realizate de la accederea în elită, în Sala „Timotei Cipariu” (un singur eşec, cu Tomis Constanţa) şi speră să continue acest parcurs. „Este şansa noastră de a juca din nou într-o cupă europeană. Sper să avem o evoluţie bună, la fel ca în majoritatea jocurilor disputate în acest an„, a precizat antrenorul Paul Bogdan (CSM Lugoj), fostul secund al echipei naţionale, pentru Radio Timişoara.

*Cu Medicina pentru Europa!

Dacă va  elimina pe CSM Lugoj (duminică, ora 17.00, în sala “Timotei Cipariu”), Volei Alba Blaj va întâlni pe Medicina Tg. Mureş, miza fiind un loc în  Cupele Europene. Câștigătoarea și-ar putea rezerva, după turul 3 din playoff, un loc în Cupa Challenge şi unul în Cupa Balcanică. Învingătoarele din semifinale joacă între ele pentru locurile 5-6, pe 7, 8, 14, 15 şi 20 aprilie, după sistemul 3 partide din 5.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea