Rămâi conectat

Actualitate

Duminică, la Sebeş: Miting inedit, pe bicicletă, al tinerilor liberali pentru salvarea monumentului natural Râpa Roşie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tinerii liberali din Sebeş organizează duminică, 21 aprilie, o călătorie cu bicicleta la Râpa Roşie. Aceştia vor să atragă atenţia Primăriei municipiului Sebeş şi totodată să propună un proiect prin care să se realizeze drumul de acces spre Râpa Roşie, un monument unic în Europa, care aşteaptă să fie vizitat de turişti. Sunt invitaţi să participe toţi cei ce iubesc natura şi monumentele ei de o rară frumuseţe.

“Duminică, 21 aprilie, ora 14.00, TNL Sebeş te invită la o călătorie inedită pe biciclete la Râpa Roşie. Monument unic în Europa, Râpa Roşie aşteaptă să fie descoperită atât de cetăţenii Sebeşului, cât şi de turişti din ţară şi din străinătate.

Unic în Europa este acest monument şi prin lipsa unui drum de acces şi a oricăror facilităţi pentru vizitatori. Considerăm că este neapărată nevoie de un viitor proiect pentru realizarea drumului de acces spre Râpa Roşie, un proiect demn de luat în considerare ca fiind o prioritate de către Primăria municipiului Sebeş.

Noi credem că Râpa Roşie merită un drum de acces. Vino să-l descoperim împreună.

Întâlnirea va avea loc la ora 14.00, în faţa centrului de sănătate Sebeş, iar drumeţia se va face cu bicicletele!”, anunţă  TNL Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea