Rămâi conectat

Sport

Duminică, 11.30 meci în Liga a IV-a: CS Ocna Mureş-Rapid CFR Teiuş

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu toate că a fost amânată ultima etapă a turului Ligii a IV-a datorită participării selecţionatei AJF Alba în finala Cupei Regiunilor 2013, duminică este programat meciul dintre CS Ocna Mureş şi Rapid CFR Teiuş.

Meciul programat săptămâna viitoare se va disupta de fapt duminică, de la ora 11.30. Horaţiu Rusu, antrenorul teiuşenilor a dorit să joace în această săptămână, deoarece doi jucători importanţi din echipa sa vor pleca săptămâna viitoare în Spania. Cum cei de la CS Ocna Mureş au fost de acord, partida se va juca duminică de la ora 11.30 pe stadionul din Ocna Mureş. Rapid CFR Teiuş a reuşit etapa trecută surpriza campionatului, învingând pe teren propriu pe Arena Alba Iulia, formaţie invincibilă până la meciul de la Teiuş. CS Ocna Mureş a obţinut etapa trecută un punct important în deplasarea de la Olimpia Aiud, însă formaţia lui Gicu Domşa se află în continuare pe ultima poziţie în clasament, cu 7 puncte acumulate, la egalitate cu Dalia Sport Daia Română.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea