Rămâi conectat

Sport

Dublă în Moldova pentru Volei Alba-Blaj *În trei zile, meciuri la Piatra Neamţ şi Iaşi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj-Stiinta Bacau41Pentru Volei Alba-Blaj urmează trei confruntări externe, primele două fiind zilele următoare la Piatra Neamţ (sâmbătă, 24 ianuarie, ora 18.00) şi Iaşi (luni, 26 ianuarie, ora 15.00), iar la finele săptămânii viitoare, un test de foc la Târgovişte. Scurcircuitată serios de campioana Ştiinţa Bacău, ce a învins clar în „Mica Romă”, scor 3-1, în derby-ul rundei inaugurale a returului, echipa lui Darko Zakoc s-a trezit pe poziţia a treia a ierarhiei în Divizia A1 de volei feminin. Raportat la întâiul joc, cel cu Unic, adversarele s-au întărit în această iarnă cu trei jucătoare: Curcă (Penicilina Iaşi), Ozun (CSM Bucureşti) şi Mateaş (Medicina Tg. Mureş).
În recuperarea terenului pierdut prin eşecul împotriva deţinătoarei titlului, într-un meci mult aşteptat şi încheiat cu un rezultat dezamăgitor, Volei Alba-Blaj (28 de puncte, 9 victorii, 3 eşecuri) este obligată să ia maximum de puncte în deplasările din Moldova, contra formaţiilor Unic Piatra Neamţ (locul 11, penultima poziţie, cu 8 puncte) şi Penicilina Iaşi (locul 8, cu 12 puncte). Asta întrucât este cotată cu prima şansă, dar şi pentru a se restabili din punct de vedere al moralului înaintea duelurilor incomparabil mai dificile cu CSM Târgovişte şi Dinamo, întâlniri determinante în economia sezonului regulat. De altfel, în debutul anului, Salaoru şi compania au eliminat facil Peninicina Iaşi, după o dublă victorie cu 3-0, la Blaj, în sferturile Cupei României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea