Ziarul Unirea

DSP Alba, venituri proprii de peste 230.000 de lei, din teste pentru plecarea în concediu în afara țării. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de aparatura de laborator și kituri de testare

DSP Alba, a realizat venituri proprii de peste 230.000 de lei, din teste pentru plecarea în concediu în afara țării. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de aparatura de laborator și kituri cu teste pentru SARS-Cov-2.

”DSP Alba a înregistrat în 11 zile de testare la cerere venituri proprii de peste 230.000 de lei, preponderent de la persoane care au solicitat test pentru plecarea în concediu în afara țării.

ELIT

Veniturile obținute vor fi folosite pentru achiziția de aparatura de laborator și kituri cu teste pentru SARS-Cov-2 în vederea testării persoanelor vulnerabile sau aflate la categorii de risc ( bolnavi oncologici, persoane aflate în unități DGASPC, azile de bătrâni, etc.), precum și pentru testarea personalului medico-sanitar din spitale”, a scris pe facebook Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

Reamintim că la data ultimei raportări, în județ s-au înregistrat 4 noi cazuri de COVID-19, bilanțul total ajungând la 709 cazuri pozitive, 489 vindecați, 32 decese.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419