DSP Alba: NU se pune problema carantinării niciunei localități din județ, ca urmare a focarului de COVID-19 de la Sebeș

Ca urmare a interesului public crescut, reprezentanții DSP Alba precizează că nu se pune problema carantinării niciunei localități din județ, după descoperirea focarului de coronavirus printre angajații producătorului de înghețată Alpin 57 Lux și contacților acestora.

„Cazurile pozitive depistate în cadrul acestei anchete epidemiologice sunt din mai multe localități din județ iar la această oră nu se pune problema carantinării nici uneia dintre ele. Toate persoanele depistate pozitiv vor fi internate în unități specializate din județul Alba, pentru supraveghere și tratament”, au declarat reprezentanții DSP Alba.

ELIT

CITEȘTE ȘI: CAZURI NOI în cadrul focarului de COVID-19 din zona Sebeș

”Depistarea din timp a cazurilor pozitive și izolarea acestora reprezintă pași siguri în vederea stingerii grabnice a focarului, precum și pentru scăderea de la o zi la alta a numărului persoanelor infectate. Asigurăm populația județului că DSP Alba a intervenit prompt și a luat toate măsurile care se impun. De asemenea, DSP Alba dorește să reamintească faptul că virusul nu se transmite prin intermediul alimentelor însă o igienă necorespunzătoare și nerepectarea măsurilor de distanțare socială pot duce la răspândirea lui. De asemenea, rugăm populația să nu se panicheze și să se informeze numai din surse autorizate”, Alexandru SINEA, director executiv DSP Alba

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...