Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

DSP Alba: AMENDĂ de 30.000 de lei la Centrul de dializă Alba pentru NERESPECTAREA normelor de protecție a personalului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Direcția de Sănătate Publică Alba a transmis că Centrul de dializa, SC Nefromed Dialysis Centers SRL, din Alba Iulia a fost sanționat contravențional cu 30.000 de lei pentru nerespectarea în totalitate a recomandărilor sanitare. Normele de protecție a personalului nu au fost respectate, cu toate că cei de la unitate au fost avertizați încă de la începutul epidemiei de aceste riscuri. În continuare se lucrează la probe.

„După finalizarea verificărilor efectuate de inspectorii sanitari din cadrul DSP Alba la Centrul de dializa – SC Nefromed Dialysis Centers SRL din Alba Iulia, s-a constatat că nu au fost respectate in totalitate recomandările DSP Alba transmise în data de 27.03.2020.

Pentru aceasta neconformitate a fost sancționată unitatea cu amendă contravențională în valoare de 30.000 lei conform prevederilor HG 857/2011, art.30 lit.h.

Au fost transmise recomandari de catre medicii epidemiologi din cadrul DSP Alba pentru creșterea nivelului de protecție a personalului medical si a pacienților dializati”, au transmis reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Alba.

Centrul de dializă din Alba Iulia se confruntă cu probleme foarte grave, după ce, în urmă cu câteva zile, numai puțin de 10 persoane, printre care 7 pacienți cu dializă și 3 personale medicale au fost confirmate  cu COVID-19.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea