Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Drumul județean DJ 704A din Pianu de Jos urmează să fie reabilitat. Care este valoarea investiției

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumul județean DJ 704A din Pianu de Jos urmează să fie reabilitat. Care este valoarea investiției

Drumul județean DJ704, din Pianu de Jos, o fostă porțiune din drumul național ajuns la Consiliul Județean și care nu a mai fost reabilitat de zeci de ani, urmează să fie modernizat integral. Pentru cei aproximativi 5 kilometrii de drum care vor beneficia de lucrările de modernizare, valoarea estimată a investiției este de aproximativ 11 milioane de lei. Potrivit informațiilor solicitate de ziarulunirea.ro de la Consiliul Județean Alba, în acest moment se lucrează la documentația pentru a fi lansată în sistemul public de achiziții.

Citește și: Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Avem finalizat tot pe partea de proiectare. Sunt 5 kilometrii de drum care urmează să fie modernizat complet. Acum 2 ani am finalizat un pod peste Valea Pianului, în apropiere de acest drum.
Suntem în procedura de execuție pentru investiția în valore de aproximativ 11 milioane de lei, fără TVA. În curând o să fie lansată în sistemul de achiziții publice. O să mai avem niște lucrări legate de niște stâlpi pe care trebuie să ii relocăm. Sperăm ca licitația să decurgă normal și să nu avem contestații,” a declarat Marius Hațegan, vice președinte CJ Alba, pentru ziarulunirea.ro.

Citește și: Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba: Drumurile Zlatna-Almașu Mare și Vingard-Ohaba vor fi reabilitate ÎNAINTE DE TERMEN!

Pe acestă bucată mică de drum județean se află numeroase investiții private, modernizarea și asfaltarea lui în întregime fiind esențială pentru o mai bună desfășurare a activității acestuia. De asemenea drumul scurtează legătura dintre municipiul Sebeș și comuna Pianu.

Reamintim că în imediata apropiere, acum 2 ani, a fost reabilitat integral un pod peste Valea Pianului.

Citește și: 4 martie-1 septembrie 2024: Circulație rutieră ÎNCHISĂ pe DJ 107I, pentru executarea de lucrări de modernizare

În prezent a fost lansat de „DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMANIA S.A.” în sistemul de achiziții o licitație pentru eliberarea amplasamentului pentru porțiunea de drum menționată. Valoarea contractului este de aproximativ 759.127,06 de mii de lei.

Printre lucrările analizate și propuse se numără:

-Între km 2,662 și 2,694 se demontează stâlpii nr. 1(2buc), nr.2(2buc), 3, 4, 5 și 6.
-La km 3,036 se vor realiza următoarele lucrări, demontare racord aerian între stâlpul cu separator și stâlpul cu PTA, demontare stâlp SE8 cu PTA, demontare stâlp SE1.
-De la km 1,800 și 2,021 respectiv km 1,819 și 1,939 urmează să fie amplasați stâlpi noi.

foto: podul din apropiere – Valea Pianului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea