Rămâi conectat

Curier Județean

Drumul comunal DC139 din comuna Vadu Moților va fi reabilitat. Primăria solicită acordul de mediu din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria comunei Vadu Moților a solicitat avizul de mediu pentru reabilitarea drumului comunal DC139 și îmbunătăţirea condiţiilor de trafic, dar și crearea de condiţii decente de trai locuitorilor zonei şi în consecinţă dezvoltarea zonei.

Drumul comunal DC139 este într-o stare avansată de degradare și necesită imediata intervenție. Traseul este unul de munte, cu lățimi mici ale părții carosabile de 3.00 m cu declivități relativ mari. Șanțurile sunt neregulate sau lipsesc cu desăvârșire pe multe zone, cu secțiuni variabile, în mare parte colmatate cu vegetație și pământ.

Acest lucru duce la staționarea apei în timp îndelungat pe platforma drumurilor, apa infiltrându-se în corpul drumurilor și produce degradări în structura rutieră. Există podețe tubulare, colmatate, care necesită înlocuire. Nu există indicatoare rutiere sau marcaje.

Principalii participanți la trafic pe acest drum sunt locuitorii comunei Vadu Moților, iar prin asigurarea rețelelor de drumuri se va stimula creșterea economică, dezvoltarea localităților din împrejurimi prin construirea de noi locuințe, investiții generatoare de venituri și locuri de muncă.

Valoarea investiției este estimată la cca 8,004,550.34 lei fără TVA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea