Rămâi conectat

Curier Județean

DREPT LA REPLICĂ| AJVPS: „Singurii vinovați de gunoaiele de pe malurile râurilor sunt cetățenii iresponsabili, instituțiile statului și UAT-urile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Referitor la articolul ,,DEZASTRU ecologic între Micești și Șard, la liziera orașului Alba Iulia. Când nepăsarea devine reflex” apărut în ziarul Unirea on line și pe pagină de Facebook a aceleiași publicații, în dată de 3 mai 2021, dorim să prezentăm un punct de vedere oficial, un drept la replică, datorită faptului că în articolul enunțat , ne-au fost aduse acuzații nemeritate, fapt care a creat grave prejudicii de imagine la adresa asociației noastre.

În primul rând vrem să precizăm faptul că, printre obligațiile noastre stipulate în Contractul nr. 44/26.10.2017 pentru utilizarea resurselor acvatice vii în scop recreativ încheiat cu ANPA, nu se regăsește obligația de a ecologiza malurile apelor.

Cu toate acestea, fără a avea nici o obligație ,asociația noastră a efectuat din proprie inițiativa nenumărate acțiuni de ecologizare pe malurile râurilor, barajului de la Mihoiesti și în zonele de agrement de la lizierele pădurilor ,din apropierea orașelor, frecventate de cetățeni.

Am considerat că este moral și de bun simt să facem astfel de acțiuni fără să așteptăm laude, de aceea ni se pare anormal și imoral să fim învinovățiți pe nedrept și să fim atrași în jocuri politice murdare.

Singurii vinovați de gunoaiele de pe malurile râurilor sunt cetățenii iresponsabili, instituțiile statului și UAT-urile care nu iau măsuri pentru a stopa acest flagel.

Nu înțelegem de unde până până unde „pasionatul de pescuit iubitor al mediului înconjurător și al naturii” care a trimis „pe surse” acel material s-a gândit să ne facă părtași la această mizerie și nu înțelegem nici cum publicația dumneavoastră a admis să scrie acel articol fără a ne solicita în prealabil un punct de vedere privitor la acest aspect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea