// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

DP Marţian la un egal de calificarea la turneul final al Cupei Liceelor Coca Cola!

Echipa Liceului “Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia este la un singur egal de a se califica la faza finală a Cupei Liceelor Coca Cola 2012! După ce a câştigat vineri primele două întâlniri ale turneului semifinal de la Tg Mureş, formaţia albaiuliană a realizat astăzi o victorie şi o înfrângere. În primul joc, cu Colegiul Naţional Economic “Andrei Bîrseanu” Braşov a fost 6-9 (2-8), goluri înscrise de Ionuţ Nicula 3, Răzvan Frenţiu, Paul Joldeş şi Aurel Trif, iar în al doilea meci, un succes la limită cu LPS Cluj Napoca, 3-2 (2-1), reuşite semnate de golgheterul Răzvan Frenţiu – două şi Ionuţ Nicula. “Prin jocul rezultatelor am devenit favoriţi la calificare şi mai avem nevoie de un unic punct pentru a ne califica în primele 6 echipe din ţară“, a spus profesorul Dan Anca. DP Marţian a acumulat 9 puncte (3 victorii şi un eşec) şi va juca duminică, 22 aprilie, ora 10.00, cu Colegiul Naţional “Mircea Eliade” Sighişoara.

*Vezi galerie foto!

Golgheterul Răzvan Frenţiu şi-a arătat din plin calităţile, acesta marcând 9 din cele 17 goluri realizate de DP Marţian la turneul zonal de la Tg. Mureş. Fost component al echipei de juniori A ai Unirii Alba Iulia în toamnă (fără a fi utilizat), atacantul în vârstă de 19 ani s-a transferat în intersezon la Performanţa Alba Iulia, iar la faza judeţeană s-a dovedit principalul artizan al calificării, cu cele 18 reuşite, rezultând o medie excelentă de 3 goluri pe meci! (H.D.M.)

 

Dan HENEGAR