Rămâi conectat

Politică Administrație

Două noi trasee, introduse în transportul județean de persoane. Locuitorii din Roșia Montană vor ajunge mai ușor la Câmpeni și Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria comunei Roșia Montana a solicitat Consiliului Județean Alba să introducă două noi trasee în transportul public județean de persoane, până la Abrud și Câmpeni (dus-întors).  

transport CugirConsilierii județeni vor aproba în ședința de la sfârșitul lunii septembrie introducerea a două noi trasee în programul de transport public județean de persoane prin curse regulate. Mijloacele de transport public, cu o capacitate de 23 de locuri, vor parcurge traseele, dus-întors, Abrud – Roșia Montană și Câmpeni – Roșia Montană. Acestea vor opri și în localitățile Cărpiniș și Gura Roșiei.

”Una dintre atribuţiile conferite consiliilor judeţene de Legea serviciilor de transport public local nr. 92/2007, cu modificările și completările ulterioare, este cea de actualizare periodică a programelor de transport în funcţiei de necesităţile de deplasare ale populaţiei. Această atribuţie este reglementată de art. 17 alin. 1 lit. c din legea mai sus menționată”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Primăria comunei Roșia Montană solicită actualizarea programului de transport județean, prin introducerea a două noi trasee, Abrud-Roșia Montană și Cîmpeni-Roșia Montană, care să asigure nevoile de transport ale locuitorilor din comuna Roșia Montană. Se menționează că până în prezent transportul cetățenilor din satele componente ale comunei Roșia Montană s-a efectuat gratuit, cu mijloacele de transport puse la dispoziția angajaților de către Roșia Montană Gold Corporation SA, dar odată cu restrângerea activității acestei societăți și a disponibilizărilor care au avut loc, transportul a fost anulat, potrivit proiectului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea