Două noi ordine de protecţie provizorie, emise de poliţiştii din Alba. Părinți agresați de fiu și o femeie amenințată cu moartea de soțul ei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Odată cu schimbarea legislației în ceea ce privește modul de emitere a unui ordin provizoriu de protecție, în ultimele zile polițiștii albaiulieni au trecut la treabă. Alţi doi bărbaţi au fost obligaţi să părăsească temporar locuinţa şi au interdicţia de a se apropia de membrii familiilor lor, după ce au avut un comportament violent faţă de aceştia.

*Luni, 14 ianuarie 2019, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către o femeie de 63 de ani, din Coşlariu, comuna Sîntimbru, cu privire la faptul că fiul său a avut un comportament violent faţă de ea şi faţă de soţul său.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, la data de 13 ianuarie 2019, fiul femeii, în vârstă de 40 de ani, i-a bruscat pe părinţii săi şi i-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi au emis un ordin de protecţie provizoriu, obligându-l să părăsească temporar locuinţa şi să nu se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri de părinţii săi.

 

*Tot luni, 14 ianuarie 2019, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că soţul său a ameninţat-o cu moartea şi a distrus bunuri din locuinţa comună.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că, pe fondul unor discuţii contradictorii,  bărbatul, în vârstă de 44 de ani, şi-ar fi ameninţat soţia cu moartea, ar fi incendiat mai multe bunuri din locuinţă şi ar fi spart două televizoare.

Pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ameninţare şi distrugere şi au emis un ordin de protecţie provizoriu care l-a obligat să părăsească, temporar, locuinţa comună şi  să păstreze o distanta de 50 metri faţă de soţia sa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419