Rămâi conectat

Curier Județean

Două noi ordine de protecţie provizorie, emise de poliţiştii din Alba. Părinți agresați de fiu și o femeie amenințată cu moartea de soțul ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Odată cu schimbarea legislației în ceea ce privește modul de emitere a unui ordin provizoriu de protecție, în ultimele zile polițiștii albaiulieni au trecut la treabă. Alţi doi bărbaţi au fost obligaţi să părăsească temporar locuinţa şi au interdicţia de a se apropia de membrii familiilor lor, după ce au avut un comportament violent faţă de aceştia.

*Luni, 14 ianuarie 2019, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către o femeie de 63 de ani, din Coşlariu, comuna Sîntimbru, cu privire la faptul că fiul său a avut un comportament violent faţă de ea şi faţă de soţul său.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, la data de 13 ianuarie 2019, fiul femeii, în vârstă de 40 de ani, i-a bruscat pe părinţii săi şi i-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi au emis un ordin de protecţie provizoriu, obligându-l să părăsească temporar locuinţa şi să nu se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri de părinţii săi.

 

*Tot luni, 14 ianuarie 2019, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că soţul său a ameninţat-o cu moartea şi a distrus bunuri din locuinţa comună.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că, pe fondul unor discuţii contradictorii,  bărbatul, în vârstă de 44 de ani, şi-ar fi ameninţat soţia cu moartea, ar fi incendiat mai multe bunuri din locuinţă şi ar fi spart două televizoare.

Pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ameninţare şi distrugere şi au emis un ordin de protecţie provizoriu care l-a obligat să părăsească, temporar, locuinţa comună şi  să păstreze o distanta de 50 metri faţă de soţia sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea