Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Două mari magazine de tip discount se vor deschide la Ocna Mureș

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un supermarket Profi va fi deschis la Ocna Mureș, la mijlocul lunii septembrie 2014, într-o clădire ce aparține Romtelecom, de pe strada Nicolae Iorga. De asemenea, grupul german de retail Rewe și-a arătat intenția de a deschide un magazin Penny Market, pe strada Mihai Eminescu, dar probabil magazinul va fi finalizată doar la începutul anului 2015.

Investițiile ar fi în beneficiul localnicilor, dar nu și al micilor comercianți care nu au mai avut un concurent serios din 2010, când fostul supermarket Plus s-a prăbușit într-un crater format din galeriile minei de sare de sub oraș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Investițiile au fost confirmate și de primarul Silviu Vințeler.

Profi este o rețea de magazine de proximitate, franciză parțială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înființată în anul 1979 în Belgia ca o rețea de magazine cu prețuri reduse si s-a dezvoltat într-un lanț de magazine de proximitate.

Penny Market este un lanț de magazine german de tip discount deținut de Rewe, care operează peste 3.000 de magazine în Germania, Austria, Italia, România, Ungaria, Cehia și Bulgaria. În România deține aproximativ 70 de magazine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea