Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Două localități noi pe harta COVID-19 în județul Alba: Sebeș (Petrești) și Meteș. O femeie și un bărbat, confirmați pozitiv în raportul de aseară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După Cugir, alte două localități din județul nostru sunt pe harta infectărilor cu COVID-19, în urma confirmărilor, fiind vorba despre o femeie de 49 de ani din Petrești și un bărbat, în vârstă de 85 de ani, din Meteș.

Cele două cazuri se numără printre cei patru pacienți ai Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, care au fost confirmați aseară, joi 2 aprilie. Acestea se adaugă celor două persoane din Cugir care au fost confirmate aseară.

Toți pacienții sunt internați în cadrul secției de Boli Infcțioase a Spitalului Județean Alba și se află sub supravegherea cadrelor medicale.

În comuna Săsciori nu este niciun caz confirmat de persoană care să se fi infectat cu COVID-19. De asemenea, sunt 106 persoane aflate în izolare la domiciliu, printre care se numără și toate persoanele care lucrează la firma unde a fost descoperită femeia din Petrești infectată cu noul coronavirus.

Primii doi pacienți internați cu COVID-19 la Spitalul Județean Alba Iulia au fost declarați vindecați. Primul caz fiind al unei femei în vârstă de 36 de ani, iar cel de-al doilea al unui bărbat în vârstă de 60.

În acest moment, în județul Alba au fost confirmate 11 cazuri de infectare cu COVID-19. De asemenea, 340 de persoane se află în carantină, iar 1.524 sunt în izolare la domiciliu.

De la începutul pandemiei, în județul nostru au ieșit din carantină 57 de persoane, iar din  izolare 2.174 .

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea