Două localități noi pe harta COVID-19 în județul Alba: Sebeș (Petrești) și Meteș. O femeie și un bărbat, confirmați pozitiv în raportul de aseară

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

După Cugir, alte două localități din județul nostru sunt pe harta infectărilor cu COVID-19, în urma confirmărilor, fiind vorba despre o femeie de 49 de ani din Petrești și un bărbat, în vârstă de 85 de ani, din Meteș.

Cele două cazuri se numără printre cei patru pacienți ai Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, care au fost confirmați aseară, joi 2 aprilie. Acestea se adaugă celor două persoane din Cugir care au fost confirmate aseară.

Toți pacienții sunt internați în cadrul secției de Boli Infcțioase a Spitalului Județean Alba și se află sub supravegherea cadrelor medicale.

În comuna Săsciori nu este niciun caz confirmat de persoană care să se fi infectat cu COVID-19. De asemenea, sunt 106 persoane aflate în izolare la domiciliu, printre care se numără și toate persoanele care lucrează la firma unde a fost descoperită femeia din Petrești infectată cu noul coronavirus.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Primii doi pacienți internați cu COVID-19 la Spitalul Județean Alba Iulia au fost declarați vindecați. Primul caz fiind al unei femei în vârstă de 36 de ani, iar cel de-al doilea al unui bărbat în vârstă de 60.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În acest moment, în județul Alba au fost confirmate 11 cazuri de infectare cu COVID-19. De asemenea, 340 de persoane se află în carantină, iar 1.524 sunt în izolare la domiciliu.

De la începutul pandemiei, în județul nostru au ieșit din carantină 57 de persoane, iar din  izolare 2.174 .

Sursă foto: Arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei