Rămâi conectat

Curier Județean

Două drumuri importante din comuna Ciugud vor fi asfaltate până în noiembrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

lucrari-drumuriDouă drumuri din comuna Ciugud, care au o distanță totală de 2,8 kilometri vor fi asfaltate în următoarele două luni, printr-un proiect de finanțare europeană, a spus astăzi primarul Gheorghe Damian.

Drumurile sunt importante pentru săteni deoarece leagă localitățile Șeușa de drumul care merge la Daia Română și Drâmbarul de Hăpria.

”Ieri am dat ordinul de începere și am avut și predarea de amplasament. Încă două drumuri de câmp vor fi asfaltate în comuna Ciugud. În urmă cu trei ani de zile comuna Ciugud era prima comună din țară care a asfaltat împreună cu Daia Română și cu Berghin acei 26 de kilometri. Tot pe o finanțare europeană vom realiza încă 2,8 kilometri de câmp asfaltat. Practic vom lega Șeușa de drumul care merge spre Daia Română și Drâmbarul de Hăpria. Termenul de execuție a lucrării este de șase luni. Eu sper, din discuțiile pe care le-am avut cu constructorul să terminăm în două luni. Se apropie toamna și aș vrea ca oamenii, când își strâng recolta, să meargă pe asfalt”, a spus primarul comunei Ciugud.

Valoarea contractului este de 777.700 lei. Constructorul care a câștigat licitația este Newamport Compani SRL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Județul Alba, reprezentat cu mândrie la Festivalul Național al Acordeonului din Estonia, „HARMOONIKA”

Bera Larisa

Publicat

în

Județul Alba, reprezentat cu mândrie la Festivalul Național al Acordeonului din Estonia, „HARMOONIKA” Grupul instrumental al Ansamblului Folcloric al Județului Alba din cadrul CCAB, format din trei artiști instrumentiști de talie națională (Marcel Oloieru-acordeon, Ștefan Petriman-vioară și Claudiu Crăciun-contrabas), au revenit din Estonia, acolo unde au luat parte și au reprezentat cu mare succes județul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea