Rămâi conectat

Ştirea zilei

Două creșe din Alba Iulia, ÎNCHISE din cauza COVID-19: Când vor fi redeschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două creșe din municipiul Alba Iulia, sunt închise la această oră. Una dintre ele după ce o fetiță și o educatoare au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, iar cea de-a doua deoarece era frecventată de către fiul educatoarei diagnosticate cu COVID-19.

Potrivit reprezentanților primăriei Alba Iulia, activitatea la Creșa 1 Ampoi va fi reluată de marți, 28 iulie. Potrivit surselor ziarulunirea.ro fiul educatoarei diagnosticată cu coronavirus, este negativ la testul Covid-19.

Creșa 2 Ampoi va fi închisă 2 săptămâni, începând de luni 27 iulie. Măsura era necesară deoarece o fetiță a fost depistată pozitivă COVID-19 joi, 23.07.2020. Aceasta s-a infectat din familie, tatăl său fiind declarat bolnav cu o zi înainte. Astăzi au fost prelevate probe de la întreg personalul Creșei 2 Ampoi și copii, singurul test pozitiv SARS-CoV-2 fiind al educatoarei care a intrat în contact cu fetița. Niciun alt copil sau angajat al creșei nu a fost infectat cu noul coronavirus. Deoarece fiul educatoarei testată pozitiv frecventează Creșa 1 Ampoi, împreună cu DSP Alba s-a luat decizia închiderii și a acestei creșe și a testării personalului și copiilor. Testarea se va face luni, 27 iulie și tototdată se va face dezinfecția ambelor creșe. În funcție de rezultatele testărilor s-ar putea extinde perioada de suspendare a activității și la Creșa 1 Ampoi, tot pe o perioadă de 2 săptămâni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea