Rămâi conectat

Actualitate

Dosarul privind împușcarea ursului care s-a plimbat trei ore prin Sibiu a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ursiDosarul privind împuşcarea ursului care s-a plimbat trei ore pe străzile din centului Sibiului a fost preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, decizia fiind luată pentru obiectivitate.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, dosarul penal a fost trimis Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

„Dosarul penal cu nr. 728/P/2016, privind uciderea unui urs prin împuşcare la data de 12 octombrie 2016, în centrul vechi al Sibiului, a fost trimis la data de 20 octombrie 2016, în vederea preluării, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. În dosar urmează a se efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de armă fără drept, omorârea cu intenţie a animalelor, complicitate la omorârea animalelor cu intenţie, braconaj, complicitate la braconaj, braconaj şi abuz în serviciu”, se arată în comunicat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea