Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dosare penale pentru 5 bărbați din Vințu de Jos și Suceava pentru furt de lemne din pădure

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul caz prezentat de IPJ Alba este cel al doi bărbați din Vințu de Jos, iar cel de al doilea îi are ca protagoniști pe trei bărbați din Suceava.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Postului de Poliție Vințu de Jos, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt material lemnos, comisă la sfârşitul lunii ianuarie 2015.

Astfel, în sarcina lui A.G., de 47 de ani, şi B.G., de 38 de ani, ambii din comuna Vințu de Jos, judeţul Alba, s-a reţinut faptul că în seara zilei de 31.01.2015, au sustras, de pe raza comunei Vinţu de Jos, cantitatea de aproximativ trei metri cubi material lemnos.

În cauză, urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiuni de „furt calificat”, faptă prevăzută de art. 228, alin. 1, art. 229, alin. 1, lit. b, din Codul Penal.

Trei bărbați din Suceava, la furat lemne în Alba

În data de 3 februarie,  Poliţia oraşului Cugir  a fost sesizată cu privire la faptul că de pe o exploatare de material lemnos aflată în administrarea Ocolului Silvic Valea Pianului au fost furaţi mai mulţi buşteni esenţă fag.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, cu sprijinul persoanei care a sesizat fapta, i-au identificat, într-o pădure, pe raza localităţii Vinerea, judeţul Alba,  pe  B.I., de 31 de ani şi B.V., de 54 de ani, ambii din municipiul Suceava, care se deplasau cu un autocamion, încărcat cu buşteni. Cantitatea de 16 mc buşteni a fost restituită administratorului Ocolului Silvic Valea Pianului.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de „furt”, faptă  prev. şi ped de  art. 228 alin. 1, din Codul penal.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea