Dosar penal pentru un tânăr din Câlnic surprins în trafic fără permis și băut la volan

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Joi, în jurul orelor 18.00, poliţiştii Postului de Poliţie Câlnic au oprit, pentru control, pe strada principală din comună, un autoturism condus de  O.A.E., de 20 de ani, din Cîlnic.

Potrivit IPJ Alba, “în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În plus, era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de tânăr aparţine lui I.G., de 35 de ani, din Cîlnic, care i l-a încredinţat, pentru a-l conduce pe drumurile publice, cu toate că ştia că nu deţine permis de conducere.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Faţă de O.A.E., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, iar faţă de proprietarul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419