Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal pentru un bărbat din Cricău prins cu un transport de material lemnos tăiat ilegal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În jurul orei 12.40, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 52 de ani, din comuna Cricău, în timp ce transporta, cu un tractor neînmatriculat, 3,7 metri cubi de material lemnos pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul tăiase, fără drept, materialul lemnos din locul numit „La Mălaie” precum şi faptul că, în perioada 20 – 21 februarie acesta ar mai fi transportat, în două rânduri, material lemnos tăiat ilegal din acelaşi loc.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru tăiere fără drept de arbori, furt de arbori tăiaţi ilegal şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar poliţiştii au luat măsura confiscării materialului lemnos precum şi a unui motoferăstrău pe care bărbatul l-a folosit la tăierea arborilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea