Rămâi conectat

Actualitate

Dosar penal pentru un bărbat din Alba Iulia pentru că ar fi furat 3 cărucioare de la un supermarket

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din municipiu ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt în dauna unui supermarket din municipiul Alba Iulia, prin care a cauzat un prejudiciu de peste 5.200 de lei.

masina politiePotrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de polițiști, “se pare că, G.G., de 29 de ani, care locuieşte în apropierea supermarketului, a sustras din parcarea acestuia 3 cărucioare folosite de clienţii magazinului la transportul mărfii cumpărate.

Prejudiciul cauzat prin fapta bărbatului a fost estimat de către reprezentanţii societăţii păgubite la valoarea de 5.266 lei şi a fost recuperat în totalitate cu ocazia activităţilor de cercetare desfășurate de poliţişti.

Faţă de G.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea