Rămâi conectat

Sport

Doru Oancea, antrenor Şurianu Sebeş: „În acest moment, pare riscantă înscrierea echipei în Liga a 3-a! Eram dator să rămân”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Numai în piela lui Doru Oancea, antrenorul Şurianului Sebeş să nu te afli în aceste momente critice! Echipa din „Arini” se dezintegrează, din pricina problemelor financiare, fotbaliştii nu au dorit să se antreneze, deşi primarul Dorin Nistor a fost prezent luni la reunirea lotului în „Arini”, iar majoritatea echipierilor de bază vor să plece solicitându-şi documentele.

Am rămas, sunt de aici, din Sebeş şi sunt dator să fac acest lucru!„, a explicat Doru Oancea situaţia ingrată în care se află în aceste zile. Remember: barajul de promovare s-a încheiat în 24 iunie, a trecut o lună, iar campionatul va începe în 26 august! Sătui de amânări, după şase luni de chin, echipierii Şurianului sunt decişi să abandoneze corabia, iar gruparea din Sebeş riscă să dispară!

Preşedintele Daniel Popa a dispărut, a înscris echipa în Liga a 3-a, însă Şurianu are şanse mari să nu participe în eşalonul terţ, după „modelul” Mureşul Vinţu de Jos din 2016! Plus în 9 august este prevăzută prima etapă din Cupa României!

La insistenţele antrenorului Doru Oancea şi a lui Dan Comşa, organizatorul de competiţii al echipei ce a realizat eventul şi a câştigat barajul de promovare, fotbalişti precum Val. Drăgan, P. Muntean, Ludwig, R. Trif, Ad. Lăcătuș, Rahovean, Cl. Marcu sau S. Fulea au anunţat că vor să plece, dar mai aşteaptă doar până vineri, unii dintre ei pregătindu-se deja cu alte echipe din judeţ! „Domnul primar a spus că va fi alături de noi. Din această lună s-a lucrat la un regulament privind finanţarea sportului din localitate, iar în august se pot aloca primele fonduri. Nu vorbim de şanse deocamdată, deşi cred că este 50-50, privind participarea în Liga a 3-a, mai sunt unele discuţii care aşteptăm să se concretizeze. Mi-aş dori să vină jucătorii la antrenament, să se pregătească, întrucât ne va fi foarte greu dacă nu ne mişcăm. În acest moment, categoric pare riscantă înscrierea echipei în Liga a 3-a„, a spus antrenorul Doru Oancea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea