Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dorin Nistor: “În Alba Iulia oamenii nu pot fi minţiţi. Realizările vorbesc tare şi răspicat”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegeri parlamentare 2012, județul Alba – Dorin Nistor, candidat ARD pentru Camera Deputaţilor Colegiul 1 Alba Iulia

A început campania electorală iar promisiunile vin în valuri din toate părţile. Unii chiar spun că sunt pe val şi că vor câştiga fără probleme. Poate că în unele părţi ale ţării USL va câştiga însă la Alba Iulia nu au nici o şansă. Pentru că la Aba Iulia oamenii nu pot fi minţiţi. Aici realizările administraţiei locale vorbesc tare şi răspicat. Mircea Hava şi Ion Dumitrel sunt două nume pe care le ştie orice locuitor al judeţului. Şi nu pentru că i-au văzut la televizor sau în ziare. Pentru că cei doi lideri PDL, actualmente ARD, sunt printre oameni zi de zi. M-am convins de asta în scurtul timp în care am avut privilegiul de a lucra împreună cu aceşti oameni. Convingerea mea a fost întărită şi confirmată sâmbătă când împreună cu tinerii din partid am străbătut la pas străzile din centrul vechi al oraşului. Am strâns mâinile şi am ascultat păsurile cetăţenilor de pe străzile Iaşilor, Siretului şi altele adiacente. Oamenii au ieşit la porţi bucuroşi să ne cunoască. Sunt mulţumiţi de cum arată acum străzile pe care locuiesc, cu infrastructura complet refăcută cu bani europeni. “Domnule Nistor am văzut că sunteţi din echipa lui Hava şi Dumitrel. Io şi soţia vă votăm deputat că PDL-ul o făcut treabă bună în judeţ”. Ăsta a fost mesajul unui locuitor de pe strada Siretului în timp ce îmi strângea mâna bărbăteşte.
Eu sunt un politician şi un candidat nou. Am intrat în politica mare de mai puţin de un an convins fiind că pot face mai multe pentru comunitatea în care trăiesc din această postură. Am de partea mea tinereţea care îmi dă forţa de muncă şi experienţa de economist de peste 15 ani care îmi dă atuul de a înţelege fenomenul economic atât la nivelul populaţiei şi agentului economic care are un mic magazin în colţul străzii cât şi la nivel macroeconomic. Înţeleg cât este de important să păstrăm sau chiar să încercăm micşorarea cotei unice de impozitare la 12%. Vreau să militez pentru scutirea de impozit a profitului reinvestit şi pentru mărirea salariului minim pe economie dar în acelaşi timp pentru reducerea CAS plătit de angajator. Sunt măsuri economice de bun simţ care vor da economiei acel „boost” necesar repornirii. Vor fi mai mulţi bani în consum iar bugetul de stat nu va fi afectat de reduceri tocmai datorită acestui consum care înseamnă taxe colectate în plus. Nu mai putem continua aşa. Economia trebuie repornită!
Alba Iulia, pe 9 decembrie te aşteptăm la vot!

Dorin NISTOR, candidat ARD pentru Camera Deputaţilor Colegiul 1 Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea