Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Dorin Nistor, deputatul Clement Negruţ, împreună cu alţi aproximativ 30 de membri ai PDL Sebeş au plantat arbori şi trandafiri la Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ziua pământului” a fost sărbătorită la Sebeş, sâmbătă, unde Organizaţia PDL Sebeş a avut o acţiune de plantare de molizi şi trandafiri în cartierul Mihail Kogălniceanu. Începând cu ora 11.00, viceprimarul oraşului, Adrian Bogdan, candidatul PDL la Primărie pentru alegerile locale din iunie, Dorin Nistor, deputatul Clement Negruţ, împreună cu alţi aproximativ 30 de membri ai PDL Sebeş, echipaţi cu unelte agricole, hârleţe, găleţi cu apă, au împodobit un părculeţ din cartierul Mihail Kogălniceanu cu arbori şi trandafiri. Cartierul Mihail Kogălniceanu are, de acum, un părculeţ mai frumos, mai verde. Acesta este rezultatul acţiunii Organizaţiei PDL Sebeş, care s-a ocupat sâmbătă de amenajarea unor spaţii verzi din cartier şi înfrumuseţarea lor cu puieţi de arbori şi butaşi de trandafiri.
„Cu toate că vremea este puţin potrivnică, aceasta nu ne-a împiedicat să ne îndeplinim planul. Avem intenţia de a înfrumuseţa oraşul, ne-am mobilizat şi am plantat 100 de arbori, molizi, pentru că sunt mai rezistenţi şi 40 de fire de trandafiri. Am venit pentru că vrem să facem ceva în Sebeş!”, a declarat Dorin Nistor, candidat la funcţia de primar al oraşului Sebeş.
„Acţiunea de azi este parte dintr-o serie de activităţi PDL. Aceasta a fost prilejuită de Ziua Pământului. Am plantat arborii şi trandafirii, pentru ca oamenii care locuiesc în acest cartier să aibă un spaţiu verde mai frumos, să le facă plăcere să se plimbe pe aici”, a precizat viceprimarul Adrian Bogdan. (P.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea