Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doliu la Abrud – Camelia Oneț, consilier local și cadru didactic, a încetat din viață. „O lacrimă, din suflet, tăcere şi un mare of… Dumnezeu să te odihnească! „

Ziarul Unirea

Publicat

în

Camelia Oneț, personalitate marcantă și iubită a orașului Abrud, s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare.  Aceasta reprezenta ALDE în consiliul local însă era cunoscută mai ales pentru activitatea sa la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Abrud, ca diretor și apoi director adjunct. Vestea cutremurătoare a dispariției acesteia a îndoliat comunitatea locală. Zeci de mesaje de susținere pentru familie, dar și de apreciere pentru munca și omul care a fost Camelia Oneț, au fost postate pe rețelele de socializare.

„O noua incercare pentru comunitatea din Abrud. O persoana atat de ambitioasa, activa, credincioasa, …, a plecat mult prea devreme la ceruri. Putem scrie foarte multe in aceste momente, dar cei care am cunoscut-o pe Onet Camelia, director general, apoi director adjunct la Scoala Gimnaziala „Avram Iancu” Abrud, consilier local la Consiliul Local Abrud, la al doilea mandat, stim cat de mult si-a dorit sa isi faca datoria, pana in ultimele clipe. Sincere condoleante familiei greu incercate! Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!”, a scris pe facebook Nicolae Simina, primarul orașului Abrud.

„E atât de trist, dar adevărat, că viaţa nu-i decât o clipă între un tărâm şi celălalt… De astăzi corul îngerilor se îmbogăţeşte, cu un suflet deosebit, plecat prematur dintre noi… Tristeţea se aşterne apăsător peste un sentiment de neputinţă… Momentul cruntei veşti pare un vis urât, un vis din care doreşti să te trezeşti… Camelia Onet, ai fost un exemplu de luptătoare cu viaţa, cu dragoste şi dăruire pentru credinţă şi oameni în acelaşi timp. Dumnezeu să te răsplătească din plin acolo unde tu te-ai mutat. Celor care rămân, copiilor, mamei tale, soţului, surorilor, rudelor, prietenilor tăi să le dea Domnul mângâiere şi putere. Să ai drumul presărat de flori şi de lumină! O lacrimă, din suflet, tăcere şi-un mare of… Dumnezeu să te odihnească! Drum bun printre stele, verişoara mea, Camelia Onet !”

„Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet minunat! Ai ajuns mult prea devreme printre îngerii de care ne povesteai la orele de religie… Condoleante familiei!!!”

„Sa o odiheasca dumnezeu … un mare of intr-adevar ! frumoasa, tanara si cu multi ani de trait inainte…”

Camelia Oneț a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu și a urmat masterul la Universitatea din Petroșani, specializarea Comunicare instituțională și management educațional. A fost directoarea Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud de aproape opt ani și consilier local PNL, iar în mandatul actual consilier din partea ALDE.

Dumnezeu să o odihnească!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea