Rămâi conectat

Actualitate

Doi tineri vitezomani, trași pe dreapta de polițiștii din Alba Iulia. Au rămas fără permise, după ce au fost depistați cu viteze de peste 100km/oră prin oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi tineri, unul de 18 ani din Alba Iulia, și altul de 19 ani din Mogoș, au rămas fără permise de conducere pentru 90 de zile și s-au ales cu amenzi ”usturătoare”, după ce, duminică noaptea au fost despitați de polițiști în timp ce conduceau cu viteze de peste 100 km/oră pe o stradă din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 27/28.08.2017, în jurul orei 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe  un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Al. Ioan Cuza din municipiu, cu viteza de 138 km/oră.

A fost sancţionat contravenţional, cu 20 de puncte amendă, în valoare de 2.900 lei, iar, complementar, i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

La foarte scurt timp, pe aceeaşi stradă, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe un alt tânăr, de 19 ani, din Mogoş, care conducea un autoturism cu viteza de 104 kilometri/oră.

Şi acesta a fost sancţionat contravenţional, cu 9 puncte amendă, în valoare de 1.305 lei, iar ca şi măsură complementară, permisul de conducere i-a fost suspendat, pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor  auto să respecte limitele legale de viteză, atunci când circulă pe drumurile publice şi le reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum reprezintă principalele cauze ale accidentelor rutiere, în ţara noastră.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea