Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi tineri, din Alba Iulia și Sebeș, cu dosare penale după ce au fost prinși cu petarde și artificii de vânzare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba, au confiscat peste 1.400 de articole pirotehnice de la două persoane care încercau să le comercializeze, fără drept, în municipiul Alba Iulia şi municipiul Sebeş. Cele două persoane s-au ales cu dosare penale.

La data de 27 decembrie 2018, în jurul orei 12:30, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în timp ce acţionau în zona pieţei agroalimentare din municipiul Alba Iulia, au identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiu, în timp ce încerca să vândă articole cu conţinut pirotehnic. Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit, asupra tânărului, 650 petarde şi artificii.

Tot ieri, poliţiştii biroului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au identificat un tânăr de 29 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce încerca să comercializeze pe o stradă din Sebeş articole pirotehnice. Asupra tânărului au fost găsite 800 petarde.

Poliţiştii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost confiscată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune Daniel Breaz despre continuitea sa ca și rector al Universității „1 Decembrie 1918”: „În primul meu mandat am pornit cu o mare ambiție, să aducem studenți internaționali” În data de 25 aprilie, rectorul Universității „1 decembrie” din Alba Iulia, a vorbit live la radiounirea.fm despre proiectele implementate în mandatele anterioare, dar și cât […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea