Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Doi mopediști, suprinși cu autovehiculele neînmatriculate și fără permis. Unul dintre ei, aflat sub influența băuturilor alcoolice

Adela Spătar

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Doi conducători de mopede, au fost surprinși de către polițiști fără permis și fără ca autovehiculele să fie înmatriculate, pe drumurile din județ. Unul dintre aceștia s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 07 septembrie 2019, în jurul orei 11:15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, în timp ce conducea un moped, prin localitatea Tătârlaua, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat în circulație.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 7 septembrie 2019, în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din comuna Luna, județul Cluj, în timp ce conducea, pe raza comunei Lunca Mureșului, un moped neînmatriculat, fără să posede permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării mopedistului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Proiectul educativ „Societatea românească – societate europeană” implementat de Centrul Județean de Excelență Alba. În ce constă activitatea educațională 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proiectul educativ „Societatea românească – societate europeană” implementat de Centrul Județean de Excelență Alba. În ce constă activitatea educațională Centrul Județean de Excelență Alba a implementat proiectul “Societatea românească – societate europeană”, care este o alternativă la nevoia de cunoaștere a elevilor și cea de formare continuă a cadrelor didactice, prin promovarea de modele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea