Doi cugireni beţi s-au bătut într-un bar, pe o masă plină de cioburi

Doi bărbaţi din localitatea Cugir sunt cercetaţi de Poliţie pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, întrucât duminică, 20 mai, în jurul orei 3.00 noaptea, în timp ce se aflau într-un bar din oraşul Cugir, cei doi scandalagii au avut un schimb serios de lovituri, în urma căruia unul a suferit leziuni corporale.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, s-a stabilit că între F.I.P., 49 de ani şi C.A., de 23 de ani, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia C.A. a fost lovit cu o bâtă, în zona corpului şi a membrelor, după care cei doi s-au îmbrâncit şi au căzut peste o masă cu pahare. În ceasta împrejurare F.I.P. a suferit o plagă tăiată cu un ciob de sticlă, care i-a provocat o leziune în zona capului. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Cugir unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.

Cei doi scandalagii au fost amendaţi contravenţional şi sunt cercetaţi penal în continuare, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...