Ziarul Unirea

Doi bărbați, prinși de către polițiști conducând fără permis, unul din ei cu autovehiculul neînmatriculat

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii din Alba au depistat în trafic doi șoferi în timp ce aceștia conduceau fără să dețină permis pentru nicio categorie de autovehicule, unul din aceștia neavând autoturismul înmatriculat. Față de cei doi sunt continuate cercetările pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 27 iulie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 28 ani, din localitatea Vingard în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe raza comunei Berghin, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

ELIT

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 28 iulie 2020, în jurul orei 00.15, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 27 ani, din comuna Ipotești, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Ighiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419