Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi bărbaţi din Alba Iulia acuzaţi că au sechestrat şi violat o tânără cu retard psihic au fost trimişi în judecată

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Mara şi Ionel Bodea din Alba Iulia au fost trimişi în judecată în stare de arest sub acuzaţia că au violat o tânără bolnav psihic pe care au şi lipsit-o de libertate. Dosarul a fost înregistrat joi pe rolul Judecătoriei Alba Iulia iar primul termen va avea loc pe 5 iunie 2012.

Ioan Mara şi Ionel Bodea, ambii în vârstă de 55 de ani, din Alba Iulia, au fost arestaţi în luna martie 2012, la distanţă de 2 săptămâni unul de altul. Primul a fost reţinut Ioan Mara în casa căruia, în urma unei sesizări, poliţiştii au găsit scehestrată o tânără în vârstă de 25 de ani. Ioan Mara şi-a cunoscut victima când aceasta mergea în vizită la o vecină de pe stradă. Profitând şi de faptul că aceasta nu vede bine, violatorul a folosit o perucă pentru ca să o ademenească pe femeie la el acasă. În această locuinţă a ajuns şi amicul lui Mara, Ionel Bodea care a violat-o pe tânăra cu retard psihic. Femeia a fost internată sub tratament într-un spital de psihiatrie din Alba.

Ionel Mara este recidivist. El a fost eliberat din închisoare cu doi ani în urmă, după ce a ispăşit o pedeapsă de aproape 20 de ani pentru că a violat şi ucis o femeie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea