Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi bărbaţi arestaţi preventiv și două femei în arest la domiciliu într-un dosar de trafic cu canabis şi comprimate MDMA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru persoane au fost reţinute de procurori DIICOT Alba Iulia pentru săvârşirea infracţiunea de trafic de droguri de risc. Penhtru cei patru, două femei şi doi bărbaţi, au fost emise mandate de arestare, două în arestul poliţiei şi două la domiciliu.

Magistraţii de la Tribunalul Alba au decis miercuri, 17 aprilie, ca bărbaţii să fie arestaţi pentru 30 de zile, iar femeile să primească măsura arestului la domiciliu.

Cei patru domiciliază în judeţele Mureş şi Sibiu. Inculpaţii B. Ovidiu Cristian şi G. Vlad Cornel au ajuns în arest preventiv, iar inculpatele S. Crina Letiţia, respectiv B. Iulia Ioana în arest la domiciliu.

Activitatea infracţională a celor patru a constat în deţinerea şi vânzarea de droguri de risc, respectiv canabis şi comprimate MDMA. Anchetatorii au descoperit la percheziţii cantităţi importante din cele două categorii de droguri.

”Admite în parte propunerea Ministerului Public – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi, în consecinţă: dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: 1. B. Ovidiu Cristian 2. G. Vlad Cornel, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.04.2019 până la data de 16.05.2019 inclusiv. II. Respinge propunerea Ministerului Public – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia cu privire la inculpatele B. (G.) Iulia Ioana şi S. Crina Letiţia. Ia faţă de inculpatele: 3. B. (G.) Iulia Ioana 4. S. Crina Letiţia măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.04.2019 până la data de 16.05.2019 inclusiv”, se precizează în minuta deciziei de la Tribunalul Alba.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea