Rămâi conectat

Monden-Clubbing

DJ-ii numărul 1 ai planetei, Dimitri Vegas și Like Mike în premieră la Neversea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii festivalului Neversea.  Organizatorii au anunțat primele nume din line-up-ul ediției din 2020, și încă ce nume!

Artistul hiturilor de sute de milioane de vizualizări, Tyga revine vine pentru prima data în Europa. La malul Mării Negre de la Constanța vor ajunge frații Dimitri Vegas și Like Mike, dar și Black Eyed Peas, Niky Romero, Timmy Trumpet, Parov Stelar, Passenger, Nina Kraviz, Jamie Jones.

Anul 2020 marchează o premieră de festival în România și în Europa: rapper-ul american TYGA la NEVERSEA, ediția cu numărul 4. Este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea și este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și premii, la MTV Music Awards, la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World’s Best Male Artist, World’s Best Entertainer of the Year. În 2019, Tyga a fost listat timp de 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicația americană Billboard. Tyga este unul dintre cei mai urmăriți artiști în mediul online, unde marchează recorduri: clip-ul oficial pentru single-ul „Taste” a fost vizualizat de peste 900 de milioane de oameni din întreaga lume. Cea mai nouă piesă „Ayy Macarena” are un clip oficial de senzație și a marcat un nou record de vizualizări pe Youtube: 50 de milioane.

*„Crowd control”, pe litoralul românesc

Mainstage-ul este pregătit pentru cel mai tare „crowd control”, regizat perfect de Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii care au ocupat locul 1 în TOP 100 DJ MAG 2019. Ei urcă pentru prima dată pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Cei doi frați sunt implicați și în munca de producție, lansând colaborări de succes cu artiști precum: Wiz Khalifa, David Guetta, Timmy Trumpet, W&W, Steve Aoki, Armin van Buuren, piese care au ajuns în fruntea topurilor dance & pop. Single-ul „Instagram”, lansat în luna iulie 2019, are peste 140 de milioane de stream-uri pe platforma Spotify.

*Black Eyed Peas revin România, după doi ani

„RITMO”, ultimul single de la Black Eyed Peas și soundtrack-ul celui mai recent film lansat pe piață – Bad Boys 3 – se va auzi live în premieră în România, la cea de-a patra ediție a festivalului Neversea. Piesa RITMO este un fenomen în mediul online: pe platforma YouTube a ajuns la 450 de milioane de vizualizări, iar pe Spotify are peste 300 de milioane de stream-uri. În ultimii 25 de ani, Black Eyed Peas au avut reușite pe linie: 6 premii GRAMMY, au văndut peste 35 de milioane de albume și 120 de milioane de single-uri în întreaga lume, aici fiind incluse producții legendare, Elephunk sau The E.N.D. Considerat unul dintre cele mai puternice proiecte din ultimii 20 de ani, membrii Black Eyed Peas au fost recompensați de industria muzicală. Conform Nielsen,  trupa a fost declarată al doilea cel mai bine văndut artist/grup din toate timpurile, în clasamentul de download, iar Billboard i-a inclus în ”Hot 100 Artist Of The Decade”. Concertele live ale trupei au înregistrat vănzări record, peste 3 milioane de bilete văndute pentru cele 300 de evenimente din peste 30 de țări din toata lumea, de la cele mai mari scene ale lumii pănă la o apariție live legendară în cadrul Super Bowll XLV Halftime Show, în 2011.

*Nume mari în line-upul 2020

„Let Her Go” de la Passenger se va auzi pentru prima oară live, în România, pe scena celui mai mare festival de la malul Mării negre, NEVERSEA. În momentul lansării celebrului cântec, în 2014, Passenger a fost nominalizat la Brit Awards la categoria „British Single of the Year” și a fost recompensat cu un Ivor Novello Award. Anul trecut, artistul britanic a fost nominalizat la Pop Awards cu albumul „Runaway”, la categoria Album Of The Year.

O premieră la festivalul NEVERSEA este și extravagantul DJ Timmy Trumpet. În 2019 a făcut un show excepțional la UNTOLD, iar în acest an vrea să surprindă și publicul de la NEVERSEA, cu sound-ul lui progressive house dinamic și instrumentul la care cântă de la 4 ani și l-a consacrat – trompeta. Pe locul 13 în TOP 100 DJ MAG 2019, Timmy Trumpet este singurul DJ din lume care a scris istorie punând anul trecut muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitație zero – plutind la propriu în cadrul unui program derulat cu Agenția Spațială Europeană și germanii de la BigCityBeats.

Parov Stelar, artistul care a pus bazele unui nou stil în muzica electronică, denumit „Electro Swing”, va însufleții atmosfera pe plaja NEVERSEA. Cu peste 9 albume lansate și peste 20 de EP-uri, Parov Stelar a fost recompensat cu 7 premii Amadeus Austrian Music Awards, la categoriile Best Electronic/Dance, Best Live Act, Best Album. Piesa „The Sun ” a debutat direct pe locul 1 în US iTunes, în anul 2018, iar în Europa a fost premiat cu două Discuri de Platină și un Gold Awards. Parov Stelar a colaborat cu artiști ca Tony Bennett & Lady Gaga, Lana Del Rey, Lukas Graham, Marvin Gaye, Bryan Ferry sau Klingande. Tot pe mainstage, la NEVERSEA, vor urca și DJ-ii Tujamo, Nicky Romero și ZHU.

Scenele secundare vor găzdui și ele artiști de top. DJ-ul Paul Kalkbrenner va mixa în premieră la malul Mării Negre. Cel mai mare succes al germanului – “Sky & Sand”, precum și ultimul single “No goodbye” vor încinge cu siguranță atmosfera la festivalul NEVERSEA. La fel și piesele de la Nina Kraviz, Jamie Jones, Netsky, Raresh, Borgore și Dub FX.

Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea