”Dîrzu, un Dragnea al politicii județului Alba, poate un pic mai viclean”-opiniile liderul ALDE Alba, despre colegul de alianță

”Dîrzu, un Dragnea al politicii județului Alba, poate un pic mai viclean”-opiniile liderul ALDE Alba, despre colegul de alianță

Astăzi, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului a afirmat ca președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu este un ”Dragnea al județului Alba”:

Pe domnul Dârzu eu îl cataloghez ca un Dragnea al politicii județului Alba, poate un pic mai viclean decât Dragnea. Nu l-am cunoscut personal pe domnul Dragnea. Dar îl cunosc destul de bine pe acest Dragnea al județului Alba care vrea controlul total al tuturor instituțiilor statului din județul Alba. Crede că i se cuvine absolut tot să aibă el chef în toate instituțiile să îi poată chema la ordine, la instruiri, la tot felul de discuții pe toți șefii din instituții indiferent de la ce partid provin. El suferă de putere, de viclenie, are o boală mai des întâlnită la politicieni aceea de tăiere a panglicilor”

Liderul ALDE a continuare, pe un ton ironic:

”De aia iese în evidență cu tăiatul panglicilor cu promovări că în rest nu este în stare de nimic nu face absolut nimic în Parlamentul României, minte cu nerușinare, mint fermierii, deși acest domn doctor veterinar face parte din Comisia de agricultură, el habar nu are câte țâțe are vaca”

Facebook Twitter Google+ YouTube 

1 comentariu

Cristi Robert 19 iulie 2019 at 19:11

Nimic nou sub soare.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...