Directorul DSP Alba, după o întâlnire cu deputatul Ioan Dîrzu, managerii de spitale și primarii din Apuseni: Facem eforturi pentru dotarea Spitalului Orășenesc Câmpeni cu un computer tomograf

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba, ec. Alexandru Sinea, a scris, vineri, pe Facebook, după o întâlnire cu deputatul Ioan Dîrzu, directorii de spitale și primarii din Munții Apuseni, că se vor întreprinde eforturi comune pentru dotarea Spitalului Orășenesc Câmpeni cu un computer tomograf de ultimă generație, care va deservi peste 30.000 de pacienți.  

Alexandru Sinea s-a întâlnit, vineri, cu managerii Spitalului Orășenesc Câmpeni, Spitalului de Boli Cronice Câmpeni și Spitalului Orășenesc Abrud.

ELIT

”Am participat la o întrevedere în zona Munților Apuseni, împreună cu dl deputat Ioan Dîrzu, dl primar Radu Tuhut, precum și managerii celor trei spitale din zonă. Am primit asigurări din partea domnului deputat ca problemele sectorului medical cu care se confruntă locuitorii Munților Apuseni nu vor trece neobservate la nivel central”, a scris Sinea, pe Facebook.

Apoi, directorul DSP Alba a revenit cu o altă postare, precizând că se vor face eforturi pentru achiziționarea unui CT de ultimă generație.

”În urma discuțiilor privind problemele cu care se confruntă locuitorii Munților Apuseni privind sistemul SANITAR, impreuna cu dl deputat Ioan Dîrzu, primarul orașului Campeni, dl Ioan Calin Andres si primarul orașului Abrud, dl Nicolae Simina, vom întreprinde eforturi comune în vederea dotării Spitalului Orășenesc Campeni cu un Computer Tomograf de ultima generație, echipament absolut necesar si care va urma sa deservească un număr de peste 30.000 de oameni”, a mai scris ec. Alexandru Sinea.

CT-ul este necesar pentru ca pacienții să nu se mai deplaseze la Alba Iulia pentru astfel de investigații.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

Leana 22 octombrie 2017 at 21:06

🙂

Ionel 23 octombrie 2017 at 13:09

Faceti cadou o cadelnita si un patrahir la DSP.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...