Rămâi conectat

Politică Administrație

Directorul DSP Alba, după o întâlnire cu deputatul Ioan Dîrzu, managerii de spitale și primarii din Apuseni: Facem eforturi pentru dotarea Spitalului Orășenesc Câmpeni cu un computer tomograf

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba, ec. Alexandru Sinea, a scris, vineri, pe Facebook, după o întâlnire cu deputatul Ioan Dîrzu, directorii de spitale și primarii din Munții Apuseni, că se vor întreprinde eforturi comune pentru dotarea Spitalului Orășenesc Câmpeni cu un computer tomograf de ultimă generație, care va deservi peste 30.000 de pacienți.  

Alexandru Sinea s-a întâlnit, vineri, cu managerii Spitalului Orășenesc Câmpeni, Spitalului de Boli Cronice Câmpeni și Spitalului Orășenesc Abrud.

”Am participat la o întrevedere în zona Munților Apuseni, împreună cu dl deputat Ioan Dîrzu, dl primar Radu Tuhut, precum și managerii celor trei spitale din zonă. Am primit asigurări din partea domnului deputat ca problemele sectorului medical cu care se confruntă locuitorii Munților Apuseni nu vor trece neobservate la nivel central”, a scris Sinea, pe Facebook.

Apoi, directorul DSP Alba a revenit cu o altă postare, precizând că se vor face eforturi pentru achiziționarea unui CT de ultimă generație.

”În urma discuțiilor privind problemele cu care se confruntă locuitorii Munților Apuseni privind sistemul SANITAR, impreuna cu dl deputat Ioan Dîrzu, primarul orașului Campeni, dl Ioan Calin Andres si primarul orașului Abrud, dl Nicolae Simina, vom întreprinde eforturi comune în vederea dotării Spitalului Orășenesc Campeni cu un Computer Tomograf de ultima generație, echipament absolut necesar si care va urma sa deservească un număr de peste 30.000 de oameni”, a mai scris ec. Alexandru Sinea.

CT-ul este necesar pentru ca pacienții să nu se mai deplaseze la Alba Iulia pentru astfel de investigații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea