Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Director nou la DSVSA Alba: Dr. Ioan Martin Jr. revine la conducerea instituției

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Noul director al DSVSA, ca urmare a încetării mandatului doamnei Dr. Daniel Ștefania David Barb este Dr. Ioan Martin, în vârstă de 32 de ani, absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. În urma deciziei, se efectuează o rocadă: dr. Ioan Martin pleacă de pe postul de șef la Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor în funcția de director, iar doamna Barb vine în locul acestuia.

Dr. Ioan Martin a fost numit director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba, prin ordinul al Autorității Naționale Sanitare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), ca urmare a încetării aplicabilității Ordinului prin care Dr. Daniela Ștefania David Barb fusese numită în această funcție.

Dr. Ioan Martin a mai exercitat funcția de director al DSVSA Alba, în perioada aprilie 2017 – ianuarie 2019, iar în ultimele șapte luni a fost șef la Serviciul Control Oficial Siguranța Alimentelor.

Dr. Daniela Ștefania David Barb a preluat, astfel, funcția de șef la Serviciul Control Oficial Siguranța Alimentelor, pe care a exercitat-o până la începutul anului, anterior numirii în funcția de director executiv.

Ioan Martin (32 de ani) este absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Veterinară, și lucrează în cadrul instituției din 2015, după ce anterior a profesat ca medic de liberă practică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă Proiectul filantropic „Dăruind vei dobândi!” a ajuns în 2024 la cea de-a doua ediție, fiind un real succes. Și anul acesta, înainte de Sfintele sărbători de Paște, elevii de la Seminarul Teologic Ortodox […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea