Rămâi conectat

Economie

Din 2001 familia Star Transmission scrie o poveste de succes

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Cei peste 1300 de angajați trăiesc această poveste zi de zi

Bernd KrottmayerAtunci când producția funcționează fără cusur la capacitate maximă, satisfacția este garantată. Dacă în plus există și o oportunitate de dezvoltare a companiei și de extindere a gamei de produse, deja vorbim de o șansă nemaipomenită. 

În zilele noastre creșterea continuă nu este atât de obișnuită cum s-ar putea crede și implică mai mult decât dezvoltarea unei game de produse. Creșterea este orientată spre client și pe dezvoltarea strategică. De aceea anul trecut compania Star Tranmission a decis să-și  canalizeze strategia de dezvoltare pe trei segmente.

Primul segment se referă la domeniul tradițional care se ocupă cu producția de componente pentru motoare și cutii de viteze. S-a eficientizat acest domeniu și  s-au optimizat procesele, iar pe viitor se dorește stabilizarea lor. Prin și datorită acestor proiecte cu siguranță va exista șansa unei creșteri continue.

În viitor compania dorește să dezvolte și mai mult al doilea domeniu – Centru de Tehnologii – unde se produc dispozitive, prototipuri, serie mică și de asemenea oferă servicii de inginerie. Acest departament este responsabil și de construcția dispozitivelor/sculelor interne și pregătește tineri absolvenți într-un program de instruire dual. Acest program funcționează după un model german, permite tinerilor să urmeze o școală și în același timp să deprindă cunoștințele tehnice necesare pentru a le facilita intrarea în domeniul industriei auto.

Partea cea mai importantă privind dezvoltarea companiei se referă la al treilea domeniu – montajul de cutii de viteze. Când Star Transmission a început în anul 2013 să monteze primele cutii de viteză de schimb la Sebeș, s-a intrat într-o nouă eră, era cutiilor de viteză. Anul trecut a fost inaugurat proiectul de montaj cutii de viteză în cinci trepte, proiect  care a reprezentat puntea de legătură spre  montajul de serie al cutiilor de viteză. De atunci compania a inaugurat de asemenea montajul cutiilor automate în 7 trepte cu dublu ambreiaj și se pregătește de inaugurarea proiectului 9G-Tronic. Din 2001, familia Star Transmission scrie o poveste de succes. Cei peste 1300 de angajați trăiesc această poveste zi de zi. Cu ocazia împlinirii celor 13 ani de activitate, doresc să le mulțumesc tuturor angajaților și colaboratorilor care au făcut posibilă această reușită extraordinară.

La mulți ani STC!

Bernd Krottmayer, CEO Star Transmission & Star Assembly

STAR TRANSMISSION (STC) este un furnizor internațional din industria auto specializat în producția de roți dințate, axe și alte componente pentru motoare, cutii de viteze și dispozitive. Compania asigură servicii de inginerie și începând cu anul 2013 asamblează cutii de viteze în 5 trepte și 7 trepte cu dublu ambreiaj. Anul acesta a avut loc așezarea pietrei de temelie pentru noul  proiect de montaj cutii de viteză în care se vor investi peste 300 de milioane de euro iar din anul 2016 va asambla cutii de viteză de ultimă generație 9G-Tronic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea