Rămâi conectat

Curier Județean

”Dilemele Republicii Moldova” – conferință la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Departamentul de Istorie, Arheologie și Muzeologie de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia găzduiește sâmbătă, 30 noiembrie 2013, de la ora 16.00, în Amfiteatrul A7 (corpul B) conferinţa cu tema „Dilemele Republicii Moldova”, susţinută de Sergiu Musteață, decanul Facultăţii de Istorie a Universităţii Pedagogice ”Ion Creangă” din Chişinău.

Istoricul Sergiu Musteață, din Republica Moldova, este autor a 5 monografii şi peste 200 articole în domeniile istoriei, protecţiei patrimoniului cultural şi analizei manualelor şcolare. Este coordonatorul mai multor volume, printre care seriile de monografii ANTIM şi Documente şi Istorii Necunoscute.

Anual susţine peste 20 de conferinţe internaţionale la diverse centre academice din lume. În ultimii ani a fost visiting scholar şi visiting professor la universităţi din SUA, Germania, România etc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea