Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

DEZASTRU pentru elevii din ALBA: Mai multe școli din Țara Moților NU fac ore astăzi, din cauza căderilor de tensiune

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DEZASTRU pentru elevii din ALBA: Mai multe școli din Țara Moților NU fac ore astăzi, din cauza căderilor de tensiune

Mai multe școli din județul Alba nu își pot desfășura cursurile în cursul zilei de astăzi, 27 februarie, din cauza defecțiunilor produse de căderile de zăpadă din ultimele 48 de ore.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de Dan Cherecheș, Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Alba pentru ziarulunirea.ro, mai multe unități școlare din Țara Moților sunt afectate de aceste căderi de tensiune, cum ar fi Școala Gimnazială „Simion Balint” din Roșia Montană și școlile și liceele din zona Abrud, Câmpeni și Avram Iancu.

De asemenea, conform aceleiași surse, dacă defecțiunile vor fi rezolvate în cursul zilei de astăzi, elevii vor recupera cursurile mâine, la școală.

„Dacă efectele negative vor continua, atunci se va lucra în a găsi o soluție pentru elevi.”, a adăugat Dan Cherecheș, pentru ziarulunirea.ro.

CITEȘTE ȘI: Aproape 19.000 de utilizatori din Alba, fără curent electric din cauza viscolului. Intervin peste 80 de electricieni din trei județe

Aproape 19.000 de utilizatori din județul Alba, în special din munții Apuseni, sunt la această oră fără curent electric.

Reamintim că până luni, 27 februarie, ora 15:00, în Munții Apuseni, în nordul Carpaților Orientali și în zonele submontane aferente va ninge abundent și se va depune strat consistent de zăpadă. Local și temporar vântul va avea intensificări la altitudini mari, cu rafale de peste 70 km/h, va fi viscol, vizibilitate scăzută și zăpadă troienită.

De asemenea județul Alba se află sub incidența unui cod galben de inundații ce vizează râuri din bazinul hidrografic Arieș. Avertizarea este valabilă până marți, 28 februarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni Traficul feroviar este oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea