Rămâi conectat

Actualitate

DEZASTRU la concursul de directori de școli în Alba: Doar PATRU candidați din 20 au trecut de proba scrisă. REZULTATE

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEZASTRU la concursul de directori de școli în Alba: Doar PATRU candidați din 20 au trecut de proba scrisă. REZULTATE

Rezultatele la concursul pentru directori de școli, a treia sesiune, au fost publicate de IȘJ Alba în cursul zilei de astăzi, 8 septembrie.

Click pentru: REZULTATE CONCURS DIRECTORI DE ȘCOLI ÎN ALBA

Pentru noul an de învățământ, Inspectoratul Școlar Județean Alba i-a păstrat pe posturi pe majoritatea directorilor și directorilor adjuncți, chiar dacă aceștia au picat sau nu au participat la ultimele două sesiuni ale concursurilor organizate pentru ocuparea funcțiilor de conducere din școli.

Astfel, conducerea IȘJ Alba a prelungit cu cel mult un an detașarea în interesul învățământului în cazul a 56 de conducători de școli, grădinițe, licee și colegii, iar în 4 situații, delegarea atribuțiilor de management.

Noutățile față de primăvara acestui an, când a fost realizată o numire similară, sunt la următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială Mogoș – Ioan Ovidiu Sularea, Liceul Teologic Romano-Catolic „Grof Majlath Gusztav Karoly” Alba Iulia – Ervin Farkas, Școala Gimnazială „Prof. Univ. Dr. Gheorghe Beleiu” Poiana Vadului – Călin Gheorghe Crișan, Școala Gimnazială „Avram Iancu” Unirea – Florina Moldovan, Școala Gimnazială „Demetriu Radu” Rădești – Maria Cristina Costan, în funcțiile de director, respectiv Delia Cristina Răulea, director adjunct la Liceul German Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea