Rămâi conectat

Ştirea zilei

DEZASTRU la CONCURS: Doar doi candidaţi admişi pentru posturile de infirmieri, la Spitalul Judeţean din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Spital Alba15La concursul din 26 februarie, organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, doar doi candidaţi au obţinut punctaj peste 5.00 fiind declaraţi admişi şi în urma probelor orale. Concursurile au fost supravegheate video, iar orice persoană interesată ar fi putut să le urmărească. Această măsură a fost luată pentru „o transparenţă totală”, pentru a evita „orice fel de poveşti”  şi pentru ca în urma concursurilor „cei mai buni să ocupe postul”.

La concursul pentru infirmieri au fost scoase 6 posturi, s-au înscris 14 persoane, iar în urma testărilor psihologice au rămas doar 10. Doar două persoane au fost admise.

Luni, 24 februarie s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea celor 15 posturi de asistent medical la Spitalul Județean Alba, concurs la care s-au prezentat 73 de candidați din cei 76 înscriși pentru această probă. În urma concursului, doar doi candidați au reușit să obțină peste 50 de puncte și au fost declarați admiși, fiind admişi şi la proba orală.

Astăzi, 3 martie a avut loc concursul pentru registrator medical, la care s-au înscris 64 de persoane, majoritatea cu studii superioare. În urma testărilor psihologice au rămas 45 care se „luptă” pentru 3 posturi, ceea ce înseamnă 15 persoane pentru un loc de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea