Ziarul Unirea

Descoperire ȘOCANTĂ într-o locuință din Galda de Jos. Polițiștii au gasit CADAVRUL unui bărbat de 71 de ani, ascuns într-o ladă frigorifică

Descoperire șocantă într-o locuință din Galda de Jos. Polițiștii au gasit cadavrul unui bărbat de 71 de ani, ascuns în lada frigorifică

Cadavrul unui bărbat de 71 de ani, din Galda de Jos, a fost găsit în lada frigorifică din locuința sa. Se pare că acesta a fost pus acolo de către fiul său, în vârstă de 39 de ani, care le-a declarat politiștilor că l-a găsit pe tatăl său decedat, a intrat în panică și l-a pus în congelator.

ELIT

La examinarea sumară, pe cadavru nu au fost identificate urme de violență. Urmează ca, în cursul zilei de mâine, 12 ianuarie să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Ultima dată acesta ar fi fost văzut, de către o altă persoană decât fiul său, la începutul lunii decembrie 2018. Poliţiştii au fost seszaţi cu privire la dispariţia bărbatului de către un nepot al acestuia, care la rândul său a fost anunţat de poştaş că nu a fost găsit la domiciliu în momentul i-a dus pensia. Bărbatul suferea de un handicap sever, nu avea picioare şi de deplasa într-un scaun cu rotile.

Față de fiul persoanei decedate a fost luată măsura reținerii, sub aspectul savârșirii infracțiunii de profanare de cadavre. Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

fane 11 ianuarie 2019 at 16:24

de il punea in geam se strica si nu mai lua pensia

Comentariile sunt oprite