Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul PNL Andreea Paul, în depresie postnatală? – nu mai știe când a născut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL Andreea Paul nu mai știe când a născut. După ce a susținut că a născut într-o zi de sâmbătă să nu piardă nicio zi de muncă, revine, acum, și precizează că, de fapt, a născut luni.

Andreea-PaulAndreea Paul spunea la începutul lunii octombrie, într-o declarație despre nevoia egalității de șanse intre femei si barbati, ca a facut sacrificii pentru a se dedica politicii si comunitatii.

„Numai familia mea si cu mine stim cate sacrificii am facut pentru a ma dedica politicii, adica dumneavoastra, comunitatii. Pe fetita mea am nascut-o sambata, adica in weekend, ca sa nu pierd nicio zi de munca”, a spus aceasta.

Afirmatia acestei a facut inconjurul presei si a retelelor de socializare.

Într-o postare pe Facebook, deputatul PNL a ‘clarificat’ miercuri ziua in care a nascut si a precizat ca nu conteaza cand nasc femeile.

„As vrea să clarific de la început un lucru, am născut luni, 12 iulie 2010. Cred însă că indiferent când au născut sau când nasc, dacă pot să o facă sau nu, femeile au dreptul de a participa la decizia publică cot la cot cu bărbații și au dreptul să fie respectate la locul de muncă, mai ales că efortul lor este de zece ori mai mare decât în cazul colegilor de gen masculin”, spune aceasta. (V.N.)

Stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024 Pregătirea investiției a durat 4 ani, 2020 – 2024 Construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților din județ. După […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea