Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Deputatul Florin Roman, FOC ÎNCRUCIȘAT împotriva miniștrilor USR, Voiculescu și Ghinea. „Eu mă simt în Ziua Cârtiței când aud mereu aceeași placă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, i-a îndemnat pe Ministrul Sănătății și pe cel al Fondurilor Europene să coopereze pentru dotarea și modernizarea spitalelor din țară, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„Dacă domnul Voiculescu nu vrea să se mai simtă ca în Ziua Cârtiței, îl sfătuiesc să îl tragă aproape pe colegul dânsului, domnul Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, și să se apuce de treabă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu mai avem timp de pierdut cu ștampile aruncate pe pereți, căutat prin sertare, umblat cu foto/video după noi. Gata domnilor, suflecați mânecile și la treabă!

Lăsați și greaua moștenire, lăsați și noua moștenire…eu mă simt în Ziua Cârtiței când aud mereu aceeași placă.

CITEȘTE ȘI: „A apărut primarul care minte și se tânguie în același timp”: Ce spune un cetățean despre Gabriel Pleșa și problema transportului în comun

Fiți bărbați și oameni politici adevărați, treceți la decizii, asumări, la MUNCĂ!

Solicit public ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar mai ales ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, alocarea a 50 de milioane de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care înseamnă finanţări de reforme!

Acești bani sunt vitali pentru dotarea spitalelor din România cu instalații de detectare și stingere a incendiilor și tot ce mai e nevoie!

Avem doar de câștigat dacă se va reuși creșterea ratei de absorbție a fondurilor europene.
Cum ne organizăm noi sistemul pentru absorbția acestor fonduri europene este EXCLUSIV decizia noastră.
Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!”, a scris Florin Roman, pe pagina sa de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea