Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul de Alba, Sorin Bumb: Zi istorică pentru România: PSD dovedește astăzi tuturor că nu este un partid, ci o uniune de găști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asistăm astăzi la un episod nemaivăzut în istoria vreunui stat democratic: partidul de la putere susține o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern.

Este un moment de tristă amintire, un moment care ne dă înpoi cu 30 de ani, punând în pericol câștigurile de politică externă ale Președintelui Iohannis din SUA și Germania, făcându-ne iar să fim oaia neagră a Europei și să stârnim îngrijorări față de ceea ce se întâmplă în această țară.

Este însă și un moment istoric, pe care va trebui să ni-l aducem cu toții aminte, la fel cum ne aducem aminte mineriadele. Este momentul în care PSD își arată adevărata față – fața hâdă a corupției, hoției și interesului de gașcă. Azi se vede clar că PSD nu este un partid ci o uniune de găști interesate doar să jefuiască România și să scape de brațul legii.

Modul în care, în războiul dintre gașca lui Dragnea și gașca lui Grindeanu, a fost pusă pe masa negocierilor Transilvania și viitorul întregii Românii arată foarte clar că indivizii care alcătuiesc aceste găști sunt înnebuniți de frica pușcăriei, ar face orice și ar da orice ca să scape de pedeapsa

legii. Nu contează că Euro a ajuns la maximul ultimilor 5 ani, nu contează că toți marii investitori se întreabă dacă mai este sigur să investească aici, nu contează că în Ardeal se crează iar o situație explozivă. Contează doar ca ei să scape de pedeapsa legii.

Trist este că nu trebuia să se ajungă în situația actuală și că vom munci mult de acum înainte pentru a repara răul imens făcut României de războiul dintre aceste găști care formează PSD.

Oricum se va încheia astăzi, nu va fi bine.

Tocmai de aceea, eu nu voi participa astăzi la acest vot. Este un război intern, între două găști, la care suntem forțați să asistăm. Nu este însă războiul României, al Parlamentului României sau al românilor!

BUMB Sorin Ioan

Deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea